Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Διεθνές Σεμινάριο βιολιού με τον Λεωνίδα Καβάκο


ιεθνούς φήμης βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος πραγματοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Διεθνές Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το πιο σημαντικό μουσικό και εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς παρουσιάζεται από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2016.
Ένα γεγονός σπάνιου εκπαιδευτικού χαρακτήρα και καλλιτεχνικής αξίας με παγκόσμια απήχηση, η ιδιαιτερότητά του οποίου έγκειται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτό σε νέα ταλαντούχα παιδιά καθώς και σε επαγγελματίες μουσικούς από όλο τον κόσμο.
Κατά τα προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Αρμενία, Μεξικό και το Βέλγιο κ.ά. Το Σεμινάριο είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν με την παρουσία τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Μετά από χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης στη χώρα μας, η εξαιρετικά θετική απήχηση του Σεμιναρίου το έχει καταστήσει ως ένα διαδεδομένο και εδραιωμένο γεγονός στο διεθνές μουσικό γίγνεσθαι.
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.
Παρασκευή 6, Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαϊου 2016
Αίθουσα της Ακαδημίας Αθηνών – Κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών, Πανεπιστημίου 28, Αθήνα.
Το ακριβές Ωράριο καθώς και το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα ανακοινωθούν στις αρχές Μαΐου 2016.

ΑΚΡΟΑΤΕΣ
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€, τριήμερο 35€
Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ 5€
Ειδικές τιμές για Γκρουπ άνω των 8 ατόμων
Προπώληση Εισιτηρίων από 20 Απριλίου 2016 στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες.
Κατά τις ημέρες του Σεμιναρίου η πώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται στον χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου, στην Αίθουσα της Ακαδημίας Αθηνών, Πανεπιστημίου 28 Αθήνα.
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες με την επίδειξη του πάσο.


ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Πολιτιστικό & Καλλιτεχνικό Κέντρο
Αραχώβης 39 Αθήνα 10681
Τ 210 3821396 Ι Φ 210 3801030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου