Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Βαγγέλης Γαροφάλλου "Τα Λουτρά της Κόμισσας"




Οι «μικρές εκδόσεις» σας ενημερώνουμε με μεγάλη χαρά ότι κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το μυθιστόρημα του Βαγγέλη Γαροφάλλου Τα Λουτρά της Κόμισσας και σας προσκαλούμε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου.
Το βιβλίο θα παρουσίασουν η Διώνη Δημητριάδου, φιλόλογος, συγγραφέας και επιμελήτρια - και - της συγκεκριμένης έκδοσης, Δανάη Παναγιωτοπού-λου, μουσικός, Σταμάτης Πάρχας, εκδότης.
Δευτέρα 3 Απριλίου στις 8 μ.μ. στη μουσική σκηνή-bar-restaurant 1002 νύχτες στην Αθήνα - Καραϊσκάκη 10, 10554 Ψυρρή (δίπλα στον σταθμό Μοναστηράκι, από Ερμού 104).
2103317293 - info@1002nyxtes.gr
Στον χώρο της παρουσίασης θα εκτίθενται έργα ζωγραφικής της Δήμητρας Κουλούρη, πολύ συχνά δημιουργού εικόνων εξωφύλλων των «μικρών εκδόσεων», μεταξύ των οποίων και αυτού για Τα Λουτρά της Κόμισσας.

Μία ξεχασμένη προφητεία από τα βάθη των αιώνων αποδεικνύεται ιδιαίτερα πετυχημένη και απειλεί να φέρει το τέλος. Όλων.
Ποιος είναι ο αρχαιότερος βρικόλακας του κόσμου; Ποιος πρέπει να δώσει την τελική μάχη με το απόλυτο κακό; Οι απαντήσεις δίνονται με μία βουτιά. Ναι, με μία βουτιά που κάνει η κόμισσα Ελισάβετ Μπάθορι σε μία μπανιέρα γεμάτη κόκκινο υγρό. Το οποίο δεν είναι κρασί...
Πολλά χρόνια πριν, η Αυστροουγγαρία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Οθωμανούς και η κόμισσα δεν χάνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη φούρια των μαχών για να κλείσει στα κάστρα της νεαρές γυναίκες και να τις βασανίσει μέχρι θανάτου.
Στην Αθήνα του σήμερα, πάλι, ο Έκτορας, φέρελπις συγγραφέας αλλά κατά βάση ζιγκολό, βασανίζεται από φρικτούς εφιάλτες. Ο αλλόκοτος κόσμος των ονείρων του πολύ σύντομα θα αρχίσει να μπλέκεται με την πραγματικότητα και απίθανα μυστικά από το παρελθόν του θα έρθουν στο φως…

Ο Βαγγέλης Γαροφάλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Έχουν εκδοθεί τρία βιβλία του: Πρωινά ξυπνήματα (διηγήματα), εκδ. Πολύτροπον, Αθήνα 2008 - Η βασίλισσα του βυθού (μυθιστόρημα), εκδ. Νόβολι, Αθήνα 2009 - Αγριάλιτι (διηγήματα), εκδ. Πολύτροπον, Αθήνα 2014. Τα Λουτρά της Κόμισσας είναι το τέταρτο βιβλίο του που κυκλοφορεί.
 


Λεωφόρος Κηφισίας 188, Κηφισιά 14562, Αττική, Ελλάδα
τηλ: +302108084752, +306936903803
facebook:

web page του βιβλίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου