Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ




(Πάτρα, Χανιά και Αθήνα, 11-12 και 27 Μαΐου)
Το Γραφείο Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης της ΕΕ, επιδιώκοντας την ενημέρωση της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας σχετικά με τις δράσεις του Δικτύου, οργανώνει το επόμενο διάστημα παρουσιάσεις του Ελληνικού Δικτύου Ορολογίας σε Πάτρα, Χανιά και Αθήνα.
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες παρουσιάσεις:
  • Στο Πανεπιστήμιο Πατρών (την Τετάρτη 11 Μαΐου, ώρα 11:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Πληροφόρησης). H εκδήλωση απευθύνεται στους ενδιαφερόμενους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πατρών, του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και σε επαγγελματίες μεταφραστές και διερμηνείς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.
  • Στο Πολυτεχνείο Κρήτης (την Πέμπτη 12 Μαΐου ώρα 10:00 στον Χώρο Εκδηλώσεων Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης, κτίριο Δ1, 1ος όροφος, Πολυτεχνειούπολη, Ακρωτήρι Χανίων). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα  Μαρία Νταουντάκη (τηλ. 28210-37277, email:maria@library.tuc.gr) ή να επισκεφτείτε τον σχετικόιστότοπο.
  • Προγραμματίζεται επίσης παρουσίαση για τον δημόσιο τομέα στο πλαίσιο σχετικού Καινοτόμου Εργαστηρίου στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (μικρό αμφιθέατρο ΕΚΔΔΑ, Πειραιώς 211, Αθήνα), τις 27 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση "Καινοτόμο Εργαστήριο για την ελληνική γλώσσα στα δημόσια έγγραφα της ΕΕ" μπορείτε να δείτεεδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου