Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Δημήτρης Φαρής "Stay Tonight"



Oι «μικρές εκδόσεις» σας καλούν σε μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά - παρουσίαση του μυθιστορήματος του Δημήτρη Φαρή Stay Tonight.

Ένα μυθιστόρημα - μια ερωτική ιστορία με ταξίδια, ρίσκα, αναπόφευκτα συναισθή-ματα. Πλεγμένη γύρω από πρόσωπα και μουσική.

«...Σκεφτόταν ότι δεν είναι απλό να σου επιτρέπει ένας άνθρωπος να τον αγγίξεις. Πρέπει να περάσεις φράκτες από ακάνθινα λουλούδια, χαμηλά εμπόδια, σιδερένια κιγκλιδώματα, ψηλά τείχη με πολεμίστρες και στο τέλος...»

Μια μουσική βραδιά με rock, jazz, ζωντανή και playback, plugged και ελεύθερη, εικόνες, videos, φωνές, λόγια, σκέψεις μετέωρες.


Ο (συγγραφέας) Δημήτρης Φαρής στο πιάνο, η Έλενα Fornaro τραγούδι, ο Τόλης Γούλας στα κρουστά, ο Χρήστος Αγγελόπουλος στο flugelhorn θα παίξουν ζωντανά, η φιλόλογος και επιμελήτρια Διώνη Δημητριάδου θα μας μιλήσει για το βιβλίο, θα δούμε εικόνες, θα ακούσουμε και άλλες μουσικές, θα αφήσουμε τον μύθο να ζωντανέψει.

Επειδή τα βιβλία είναι (και) μουσικά όργανα.

(η είσοδος βεβαίως δωρεάν)

Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στις 8 μ.μ. στο café - bar - bistrot - σκηνή Arthens, Αιόλου 77 & Ευριπίδου, Αθήνα (δίπλα στη Βαρβάκειο αγορά).


Λεωφόρος Κηφισίας 188, Κηφισιά 14562, Αττική, Ελλάδα
facebook:

web page του βιβλίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου